Iubirea nu doare dupa un timp

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Iubirea nu doare dupa un timp...

Mai tii minte ultima oara cand te-ai despartit de cel pe care il credeai barbatul vietii tale? Cel alaturi de care faceai planuri in fiecare seara: unde veti face nunta, cati copii veti avea, unde veti merge in vacanta anul viitor...

Si, intr-o fractiune de secunda, te-ai trezit ca nu mai imparti aceste cu visuri decat cu pisica ta. A fost trist, te-ai simtit tradata. Poate chiar l-ai urat pe moment. L-ai bombardat cu mesaje, telefoane, mail-uri sau cu vizite acasa (unde l-ai gasit cu cealalta).

Ai aruncat toate amintirile de la el, inclusiv inelul de logodna sau mai rau, verigheta. Apoi, te-ai asezat in pat si ai inceput sa plangi. Si abia atunci ai realizat ca nu despartirea doare. Ci iubirea! Iubirea doare groaznic, caci este cea care in inconstient te face sa plangi.

Atunci cand esti nervoasa in primele momente si arunci lucruri nu o faci din iubire sau durere, sunt doar nervi. Insa, cand incepi sa iti aduci aminte toate acele lucruri superbe care odata v-au legat, atunci vorbim despre iubire, iubirea care doare. Pur si simplu nu poti uita vorbele dulci, promisiunile,florile, cadourile, iesirile impreuna, saruturile, mangaierile, noptile de dragoste, cina la lumina lumanarilor, nebuniile din parc si toate clipele minunate petrecute impreuna.

Dar si aceasta este o perioada care trece. Cineva spunea ca iubirea este o boala, deci se vindeca. Si avea dreptate; in majoritatea cazurilor am reusit sa mergem mai departe, sa ne vedem cu altcineva, chiar sa zicem ca iubim alt barbat. Cu toate astea, amintirea lui a ramas undeva in strafundul mintii noastre si iese la iveala in cele mai nepotrivite momente: o melodie, un film, o locatie. Dar trecem si peste asta, cu sau fara lacrimi. Si mergem mai departe pentru ca acesta este cursul vietii si nu il putem schimba.

Si peste ani, se poate sa ne intalnim din nou. Noi – maritate, cu un copil si o cariera de invidiat. El – imbracat la ultima moda si cu o super masina, accesorizat de o blonda sexy aproape goala. Si atunci il privim cu ochii sclipind de fericire si il intrebam pur si simplu unde locuieste. Mirarea lui va fi maxima. Va crede ca inca suntem disperate dupa el si ca mai dorim fosta relatie. Si se va simti bine. Iar noi ii vom raspunde ca vrem acea adresa pentru a-i trimite un buchet mare de flori. Pentru ce? Pentru a-i multumi ca nu mai face parte din viata noastra!

Abia in acest moment iubirea NU mai doare !

Real time web analytics, Heat map tracking