Afaceri profitabile

...investeste inteligent!

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele

Tabere internationale - vara 2013

Email Imprimare PDF
Evaluare utilizator: / 2
Cel mai slabCel mai bun 

Tabere internationale de vara pentru copii

Tabere internationale

Regional Air Tours – agentie de turism specializata in organizarea de tabere internationale si cursuri de limbi straine in strainatate, ofera posibilitatea participarii elevilor si cadrelor didactice in tabere internationale din Anglia, Irlanda, SUA, Germania, Elvetia, Cipru, Italia, Spania, Scotia.

Elevii cu varste intre 7 si 18 ani pot trai experiente de neuitat intr-o tabara internationala, perfectionandu-si cunostintele la o limba de circulatie internationala (engleza, franceza, germana, spaniola, italiana), sporind astfel sansele copiilor de a studia la renumite Centre Universitare din intreaga lume.

Intr-o tabara internationala de vara programele distractive permit petrecerea timpului liber intr-un mod placut si educativ, prin desfasurarea de activitati  sportive  (inot, tenis, echitatie, golf, motosport) si de recreere (disco, karaoke, barbecue, jocuri). Copiii vor cunoaste astfel alti copii sositi din toate colturile lumii, fiind incurajati sa interactioneze, sa se cunoasca si sa lege noi prietenii.

Regional Air Tours a fost premiata in 2011 de catre Asociatia Geneze si Travel Advisor Media cu “Diploma de excelenta” pentru cele mai performante vacante de studiu.

Cateva din taberele internationale de vara in 2013: 

Tabara internationala SUA

  • Tabara internationala de vara de limba engleza la Ely, langa Cambridge - Sir Edward , Anglia - se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 9 si 13 ani, care ar putea participa pentru prima data intr-o tabara internationala in strainatate si care isi doresc sa invete limba engleza intr-un mediu international, relaxat, care doresc sa isi invinga fricile si sa isi faca prieteni noi din toate colturile lumii, sa exploreze cultura britanica la orele de curs, dar si prin intermediul activitatilor tematice si a excursiilor desfasurate dupa lectiile de limba engleza. Perioada: 07 Iulie - 04 August 2013

  • Tabara internationala de vara de limba engleza sau franceza la Montreux - Elvetia - Montreaux este locatia ideala pentru tinerii cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani care doresc sa incerce activitati variate si distractive. In plus, la fiecare doua saptamani este oferita o excursie la Aquaparc aflat pe malurile Lacului Geneva si puteti sa va bucurati de frumusetile Alpilor si sa invatati limba engleza sau franceza intr-un mediu international in care lectiile intensive sunt oferite intr-o maniera relaxata.

  • Tabara internationala de vara de limba engleza la Boston - Simmons College - SUA - Tabara de vara la Boston - Simmons College se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani, care isi doresc sa invete limba engleza intr-un mediu international, in cadrul unui campus american. Boston este cunoscut pe plan international pentru viata sa studenteasca. Este fara indoiala cel mai european oras din America, cu cladirile sale de secol XIX de caramida si piatra, cu cafenelele pline de viata si muzeele ce abunda in obiecte istorice interesante precum mumii egiptene si multe altele. Nu exista alt oras american mai incarcat de istorie, care a fost conservata cu sfintenie pana in zilele noastre.

  • Tabara internationala de vara de limba franceza in centrul Parisului - Eugene Napoleon Centre - Franta - Campusul Eugene Napoleon este situat chiar in inima Parisului, intr-o zona sigura si foarte aproape de cartierul plin de viata Bastille. Parcul ce inconjoara rezidenta  ofera un mediu sigur si linistit, chiar in centrul orasului. Adolescentii cu varsta cuprinsa intre 12 si 17 ani care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile lingvistice se vor distra si vor descoperi unul dintre cele mai frumoase orase din lume.

 

  Mai multe tabere si detalii pe Tabere.com

Regional Air Tours va poate ajuta sa gasiti locatia perfecta pentru vacanta educationala mult dorita, fie ca este vorba de o tabara de limba engleza, franceza, spaniola sau germana!

Regional Air Tours - Contact

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ultima actualizare în Sâmbătă, 01 Iunie 2013 17:30  

Sondaj afaceri preferate

Afacerea preferata
 

Utilizatori online

Avem 270 vizitatori online

Statistica

Membri : 17
Conţinut : 172
Link-uri web : 16
Număr afişări conţinut : 1339826

Parteneri

BMW rulate

Sus