De-ale soferilor...

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

 

 

Certificari ISO

  • Certificare ISO 9001 - Managementul calitatii Open or Close

    Avantajele certificarii sistemului de management al calitatii

    Certificarea conform standardului ISO 9001 creste increderea si satisfactia clientilor, a partenerilor de afaceri, a partilor interesate si a salariatilor in organizatie, in capacitatea acesteia de a crea premizele de a realiza / furniza in mod constant produse / servicii conforme cu legislatia specifica in vigoare, (alinierea la cerintele unor standarde internationale) fapt ce contribuie la diminuarea efectelor presiunii pietii.

    Certificatul ISO 9001 contribuie la imbunatatirea imaginii organizatiei, a credibilitatii, a competitivitatii si a pozitiei pe piata, dar si la castigarea de noi segmente de piata (inclusiv de export), fapt ce asigura cresterea profitului.

    ISO 9001 introduce transparenta in sistemul de management al calitatii din organizatie.

    Certificarea sistemului de management al calitatii este o conditie pentru ca o organizatiie sa devina competitiva si sa poata participa la licitatiile din fonduri publice.

    Permite accesare de credite si proiecte de dezvoltare cu fonduri nationale si internationale.  Mai mult aici

  • Certificare ISO 14001 - Managementul mediului Open or Close

    Sisteme de management al mediului - conform standardului  de referinta SR EN ISO 14001

    In desfasurarea activitatii de baza, orice organizatie consuma resurse naturale si utilizeaza surse de energie si, in acelasi timp rezulta produse nedorite sub forma deseurilor, care au impact asupra mediului. Acest impact trebuie identificat, ierarhizat, minimizat si controlat din momentul conceptiei, pe durata ciclului de viata al produsului, inclusiv eliminarea sa.

    Calea cea mai simpla, unanim recunoscuta de specialisti, pentru orice organizatie, este implementarea si certificarea unui sistem de management al mediului conform cerintelor standardului SR EN ISO 14001 - ca parte a sistemului de management general si ca o abordare sistematica in vederea tratarii aspectelor de ale organizatiei. Sistemul de management de mediu permite organizatiei sa controleze impactul activitatilor, produselor, serviciilor lor asupra mediului inconjurator.

    Standardele din seria ISO 14000 au recunostere internationala. 

    Mai mult aici

  • Certificare OHSAS 18001 - Managementul securitatii si sanatatii ocupationale Open or Close

    Avantajele certificarii OHSAS 18001

    Validarea de o terta parte a sistemului de management al sănătăţii şi securităţii ocupationale OHSAS 18001 , cu riscuri de accidentare si/sau imbolnavire profesionala cunoscute si evaluate, conduce la o perceptie favorabila din partea furnizorilor, beneficiarilor si a societatii in ansamblu.

    Certificarea OHSAS 18001 asigura transparenta si eficacitatea sistemului de management al sanatatii si securitatii ocupationale prin transpunerea rezultatelor evaluarilor de risc, auditurilor, inspectiilor etc. in planuri de actiuni pentru minimizarea riscurilor de accidente

    Cunoasterea si gestionarea riscurilor profesionale duce la obtinerea unor performante superioare din partea angajatilor,

    Certificarea OHSAS 18001 este o conditie pentru ca o organizatiie sa poata participa la licitatiile organizate de marile companii. Mai mult aici

  • Certificare ISO 22000 - Managementul securităţii pentru lanţul de furnizare Open or Close

    In orice organizatie din lantul alimentar se impune sa-si stabilesca reguli pentru implementarea, functionarea, monitorizarea, revizuirea, întretinerea si imbunatatirea unui sistem de management al  sigurantei alimentelor - ISO 22000, care sa demonstreze capabilitatea sa de a controla pericolele pentru siguranta alimentului, cu scopul de a se asigura ca alimentul este sigur în momentul consumului uman.

    Certificarea ISO 22000 asigura transparenta si eficacitatea sistemului de management al sigurantei alimentelor, prin stabilirea, implementarea, menţinerea şi îmbunatatirea sistemului, al carui scop este să creeze posibilitatea ca o organizatie sa urmeze o abordare sistematica pentru a obţine imbunatatirea continua a sistemului de management al  sigurantei alimentelor, care va conduce la obtinerea unor performante superioare.

    Standardul ISO 22000 asigura demonstrarea angajamentului si capacitatii organizatiei ca a implementat, mentine si imbunatateste permanent  sistemul de management al  sigurantei alimentelor;

  • Certificare ISO 27001 - Managementul securitatii informatiei Open or Close

    Orice organizatie, indiferent de forma juridica sau marime gestioneaza informatii de care depinde existenta ei. Iata de ce se impune ca o organizatie sa-si stabilesca reguli pentru implementarea, functionarea, monitorizarea, revizuirea, întretinerea si îmbunatatirea unui Sistem de Management pentru Securitatea Informatiei (SMSI).  Un minim al acestor reguli sunt prezentate in standardul international  SR ISO/ IEC 27001:2006 :

    • Tehnologia informaţiei.
    • Tehnici de securitate.
    • Sisteme de management al securităţii informaţiei.
    • Cerinţe

    Un sistem de management al securitatii informatiei (ISO 27001), conceput confom acestui standard creeaza premizele pentru selectarea adecvata si proportionala a masurilor de securitate care protejeaza resursele informatice si sa asigure încrederea colaboratorilor si a partilor interesate.

    Certificarea sistemului de management al securităţii informatieieste o conditie pentru ca o organizatiie sa devina competitiva si sa poata participa la licitatiile din fonduri publice, in care este determinanta asigurarea confidentialitatii. Mai mult aici

  • Certificare ISO 28000 - Managementul securităţii pentru lanţul de furnizare Open or Close

    Un sistem de management al securitatii pentru lantul de furnizare conceput confom standardului ISO 28000 creeaza premizele pentru selectarea adecvata si proportionala a masurilor de o abordare sistematica inclusiv pentru acele aspecte critice pentru asigurarea securitatii lantului de furnizare. Managementul securitatii este legat de multe alte aspecte referitoare la managementul afacerii. Aspectele includ toate activitatile controlate sau influentate de organizatii care au impact asupra securitatii lanţului de furnizare. Aceste alte aspecte ar trebui luate in considerare direct unde si cand au un impact asupra managamentului securitatii, inclusiv transportul acestor bunuri de-a lungul lantului de furnizare a obţine îmbunatatirea continua a performantei pentru lantul de furnizare  duce la obtinerea unor performante superioare si sa asigure increderea colaboratorilor si a partilor interesate.

    Certificarea sistemului de management al al securitatii pentru lanţul de furnizare este o conditie pentru ca o organizatiie sa devina competitiva si sa poata participa la licitatiile organizate de unele din marile companii fie din domeniul privat fie din cel public. Mai mult aici.

  • Certificare ISO 50001 - Managementul energiei Open or Close

    Un sistem de management al energiei conceput confom acestui standard ISO 50001 creeaza premizele pentru selectarea adecvata si proportionala a masurilor de o abordare sistematică pentru a obţine îmbunătăţirea continuă a performanţei energetice, eficienţa energetică, modul de utilizare a energiei şi consumul de energie care duce la obtinerea unor performante superioare si sa asigure încrederea colaboratorilor si a partilor interesate.

    Certificarea ISO 50001 asigura transparenta si eficacitatea sistemului de management al energiei prin stabilirea, implementarea, menţinerea şi îmbunătăţirea unui sistem de management energetic, al cărui scop este să creeze posibilitatea ca o organizaţie să urmeze o abordare sistematică pentru a obţine îmbunătăţirea continuă a performanţei energetice, care să includă eficienţa energetică, modul de utilizare a energiei şi consumul de energie careduce la obtinerea unor performante superioare .

    Certificarea sistemului de management al energiei conform standardului ISO 50001 este o conditie pentru ca o organizatiie sa devina competitiva si sa poata participa la licitatiile organizate de unele din marile companii.   Mai mult aici

Real time web analytics, Heat map tracking